OPPDATERT 19. JULI:
BEKREFTET:  JUSTIN BIEBER KOMMER TIL TRONDHEIM SOMMERTID SOM PLANLAGT!


Verdensstjernen Justin Bieber kommer til Trondheim for første gang den 7. august 2022 til det som blir den største konserten i byen noensinne!

Det er Trondheim Sommertid som har klart å lokke Bieber og hans Justice World Tour til Norge - som kun ett av fire eksklusive stopp i hele Europa – og eneste stopp i Norge.

FORUTEN JUSTIN BIEBER KOMMER:
- SAM TOMPKINS
- GABRIELLE
- MIMI WEBB
(merk at Tems dessverre har kansellert alle konserter i Europa i sommer, og kommer ikke)

“We’ve been working hard to create the best show we’ve ever done, and we can’t wait to share it with fans around the world. I’ll see you soon,” - Justin Bieber.

Superstjernen med seks album i sekken og 21 Billboard Music Awards, har siden debuten i 2010 gjort seg bemerket som en av verdens mest innovative og mestselgende artister. Med 9 milliarder streams, 70 millioner solgte albumer og 8 førsteplasser på Billboard listen har han slått de fleste rekorder og sementert seg som en av vår tids storheter.


Justin Bieber er artisten hele Trondheim Sommertid-dagen bygges rundt, men med norges pop-yndling Gabrielle og to kommende superstjerner i Tems og Mimi Webb også på plakaten!

Trondheim Sommertid kommer til å bli en heidundrende konsertdag og vil skvise det siste ut av feriehyggen, de lyse nettene og sommervarmen med den smellvakre Trondheimsfjorden som bakgrunnsteppe. Gjør deg klar til å skape uforglemmelige sommerminner! Bli med oss 7. august og se hva neste kapittel i Bieber-sagaen har å by på!

EKSTRA BILLETTER ER I SALG HER!